Tel. +31 (0) 33 760 0270

Over ons


Schmidt Global Relocations is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en (exclusievere-) meubeltransporten.

In 2008 heeft Ben Schmidt dit bedrijf opgericht, inmiddels zijn wij een begrip in deze sector en voor veel particulieren als (verhuis-) bedrijven van over de hele wereld een betrouwbare partner.

Inmiddels is ons team gegroeid naar 15 medewerkers met allemaal hun eigen specialisme en om u nog beter van dienst te kunnen zijn, stellen wij graag ons team voor.


Ben Schmidt

CEO

Ben is de oprichter en eigenaar van Schmidt Global Logistics. Met meer dan 20 jaar ervaring in de internationale verhuizingen begon hij net vóór de financiële crisis en verwezenlijkte hij met zijn enthousiasme een geweldige positie in de verhuis industrie. De klant is altijd koning en moet met uiterste discretie en professionaliteit geholpen worden zodat ze altijd terug komen naar Schmidt Global Logistics.

Maurice Berkhof

Move manager

Maurice is een van onze Internationale verhuiscoördinatoren. Hij is verantwoordelijk voor het zorgeloos laten verlopen van alle import en export zendingen wereldwijd. Met zijn ervaring in de logistiek en customer service hoog in het vaandel is uw verhuizing bij hem in goede handen.

Wendy Maassen

Financial administration/Office Manager

Wendy heeft tijdens haar opleiding accountancy stage gelopen bij diverse accountantskantoren. Na in aanraking gekomen te zijn met de transport en logistiek sector is ze bij ons komen werken en zorgt ze voor onze financiële administratie en is zij tevens onze office manager. 

Myriam Tiberghien

Move Manager / Private Sales

Myriam is geboren in Lille, Frankrijk. Ze heeft 3 jaar in Australië gewoond en gewerkt. Toen zij terug kwam in Frankrijk is ze gaan werken als logistiek coördinator en verkoop bij een wereldwijd opererende meubelgroothandel. Met haar ervaring in customer service en sales is zij de ideale verhuiscoördinator voor onze klanten. Ze spreekt vloeiend Engels, Italiaans en natuurlijk Frans.