Tel. +31 (0) 33 760 0270

Over ons


Schmidt Global Logistics is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en (exclusievere-) meubeltransporten.

In 2008 heeft Ben Schmidt dit bedrijf opgericht, inmiddels zijn wij een begrip in deze sector en voor veel particulieren als (verhuis-) bedrijven van over de hele wereld een betrouwbare partner.

Inmiddels is ons team gegroeid naar 15 medewerkers met allemaal hun eigen specialisme en om u nog beter van dienst te kunnen zijn, stellen wij graag ons team voor.


Ben Schmidt

CEO

Ben is de oprichter en eigenaar van Schmidt Global Logistics. Met meer dan 20 jaar ervaring in de internationale verhuizingen begon hij net vóór de financiële crisis en verwezenlijkte hij met zijn enthousiasme een geweldige positie in de verhuis industrie. De klant is altijd koning en moet met uiterste discretie en professionaliteit geholpen worden zodat ze altijd terug komen naar Schmidt Global Logistics.

Arjan van der Marel

Senior Sales Worldwide / Private sales

Arjan heeft ruim 10 jaar ervaring in de verhuisindustrie. Met zijn enthousiasme en passie staat hij dagelijks onze klanten te woord. Hij doet er alles aan om iedereen een passende aanbieding te maken. 

Frank Sonneveld

European Planning / Wagenparkbeheerder

Frank is al ruim 10 jaar actief in de verhuisindustrie. Hij werkte zichzelf snel op tot Internationaal vrachtwagenchauffeur / verhuizer. Na 6 jaar besloot hij van positie te wisselen en deelt nu zijn expertise en ervaring als onze planner. Frank is verantwoordelijke voor alle internationale schema’s en zorgt dat alles rondritten voorspoedig verlopen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor ons wagenpark. 

Maurice Berkhof

Move manager

Maurice is een van onze Internationale verhuiscoördinatoren. Hij is verantwoordelijk voor het zorgeloos laten verlopen van alle import en export zendingen wereldwijd. Met zijn ervaring in de logistiek en customer service hoog in het vaandel is uw verhuizing bij hem in goede handen.

Wendy Maassen

Financial administration/Office Manager

Wendy heeft tijdens haar opleiding accountancy stage gelopen bij diverse accountantskantoren. Na in aanraking gekomen te zijn met de transport en logistiek sector is ze bij ons komen werken en zorgt ze voor onze financiële administratie en is zij tevens onze office manager. 

Myriam Tiberghien

Move Manager / Private Sales

Myriam is geboren in Lille, Frankrijk. Ze heeft 3 jaar in Australië gewoond en gewerkt. Toen zij terug kwam in Frankrijk is ze gaan werken als logistiek coördinator en verkoop bij een wereldwijd opererende meubelgroothandel. Met haar ervaring in customer service en sales is zij de ideale verhuiscoördinator voor onze klanten. Ze spreekt vloeiend Engels, Italiaans en natuurlijk Frans. 

Harry van den Broeke

Warehousemanager

Harry heeft ruim 20 jaar ervaring als verhuizer en exportpakker. Hij zorgt dat alles goed wordt gecontroleerd bij aankomst op de loods en dat alles weer compleet weg gaat. Waar nodig zorgt hij dat e.a. extra verpakt wordt en een goed registratie van de goederen is onmisbaar.

Lex Gort

Operationeel directeur

Stephanie Robin

Senior Move Coördinator

Tamás Gottlasz

Warehouse Manager