Verhuizen
naar Amerika

Uw verhuizing naar Amerika
tot in de details verzorgd

snel een richtprijs voor uw verhuizing

Verhuizen van of naar
  Amerika

Wij zijn specialisten in
verhuizingen naar Amerika

Bent u van plan om te emigreren naar Amerika? Dan heeft u een verhuisbedrijf nodig voor uw verhuizing over zee. Schmidt Global Relocations biedt u veilig deur-aan-deur transport van al uw bezittingen naar de Verenigde Staten. Wij begrijpen de impact van uw verhuizing en weten hoeveel waarde u hecht aan uw eigendommen. Daarom houden we u constant op de hoogte én werken wij met onze eigen, vertrouwde mensen volgens onze hoge standaarden.

Wekelijks verschepen wij containers en luchtvrachten voor onze klanten naar Amerika. Daarnaast versturen wij maandelijks ‘groupage containers’, dan gaan er meerdere verhuizingen mee in één container. Ideaal voor mensen die niet een hele container willen verschepen en de kosten laag willen houden. Door ons uitgebreide en zeer betrouwbare netwerk kan iedere klant dezelfde service verwachten in Amerika zoals ze die van ons krijgen in Europa.

Verschillende vrachtopties naar Amerika

Meestal kiest men voor zeevracht. Dat kan als FCL (Full Container Load), dan is de hele container voor één klant. De meest kosteneffectieve optie is als groupage zending in zeevracht. Dan deelt u een grote zeecontainer met meerdere families die naar de Verenigde Staten verhuizen en gaan er dus meerdere verhuizingen mee in één container. Het voordeel hiervan is dat de prijzen lager liggen. Transittijden zijn soms langer zijn dan wanneer u een eigen container heeft (FCL). Wanneer u uw zending kunt verwachten? Dat varieert per vrachttype: van een eigen container naar de West Coast 8 weken deur-aan-deur (bijvoorbeeld naar Los Angeles), East Coast (bijvoorbeeld New York) 6 weken deur-aan-deur (FCL), tot groupage 10 tot 14 weken. Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor LCL (Less than Container Load), ideaal voor wanneer het een kleine inboedel betreft. Deze inboedel wordt dan veelal in een kist geladen, zodat er niets kwijt kan raken. De transittijd valt vaak mee. Heeft de ontvangst van uw goederen haast? Dan kunt u altijd kiezen voor luchtvracht die binnen enkele dagen aankomt, maar vanzelfsprekend tegen hogere kosten.

Verhuizen naar Amerika met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

  • Full-service verhuizing
  • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

  • Eigen mensen en wagens
  • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

  • Persoonlijke Move Manager
  • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

” Just to let you know that your team was very good doing the moving last Monday in my home. Very professional and very quick. Thanks again for helping us on the moving. “

Lopes

Van New York
tot Washington en Los Angeles

Bij een verhuizing naar Amerika moet u rekening houden met een aantal producten die u niet mag importeren. Dit zijn bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen (waaronder verfstoffen), drugs, alcohol (toegestaan, maar tegen hoge importtarieven dus niet aangeraden) en producten afkomstig van beschermde diersoorten) en reptielenproducten, zoals slangenleer. Ook mag u geen ivoor en ivoorproducten (ook de toetsen van uw piano kunnen van ivoor gemaakt zijn) invoeren. Daarnaast kan het invoeren van motorvoertuigen erg complex en kostbaar zijn. Alleen voertuigen die geproduceerd zijn in Amerika mogen ingevoerd worden en auto’s die ouder zijn dan 25 jaar, ‘old timers’. Let op: zelfs als een motorvoertuig in Amerika is geproduceerd kunnen de kosten substantieel zijn.

Vergeet u niet om ook de benodigde documenten voor een verhuizing naar Amerika gereed te maken? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kopie paspoort
  • Kopie inventarislijst (voorziet Move Manager)
  • Douanedocumenten Amerika (voorziet Move Manager)
  • Kopie visum

Voor al uw vragen over uw internationale verhuizing kunt u terecht bij uw persoonlijke Move Manager. Want als betrokken specialisten begeleiden wij uw verhuizing naar Amerika en verzorgen deze tot in de details. Dat noemen wij Guiding your way home.

Green card
Wanneer u wilt emigreren naar Amerika dient u een visum te hebben. Dit is nodig als u langer dan 90 dagen in Amerika bent. Als u permanent in Amerika wilt verblijven heeft u een greencard nodig. Deze geeft u toegang tot het kopen van een huis en tot werken in Amerika. Daarnaast beschikt u met een greencard over dezelfde rechten als de andere inwoners van de Verenigde Staten.

Er zijn verschillende manieren waarop u aan een greencard kunt komen. U kunt meedoen aan de diversity lottery, een loterij waarbij er jaarlijks 55.000 verblijfsvergunningen worden weggegeven. Daarnaast kunt u via een Amerikaanse werkgever een permanente verblijfsvergunning krijgen. U dient dan wel eerst over een werkgever te beschikken die dit voor u wilt regelen. Tot slot is er nog de mogelijkheid via een huwelijk. Door te trouwen met een Amerikaanse staatsburger maakt u aanspraak op een green card.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

snel een richtprijs voor uw verhuizing