Verhuizen naar
België

Uw verhuizing naar België
tot in de details verzorgd

snel een richtprijs voor uw verhuizing

Verhuizen naar
  België

Wij zijn specialisten in
verhuizingen naar België

Gaat u verhuizen naar België of komt u vanuit België terug naar Nederland, dan helpen wij u graag bij uw verhuizing. Bij Schmidt Global Relocations helpen wij u als betrokken specialisten graag bij deze verhuizing, tot in de details. Wij beschikken over professioneel materieel en ervaren mensen op het gebied van verhuizingen.

U mag van ons altijd hoge standaarden verwachten, want door te werken met eigen mensen en wagens garanderen we dat uw eigendommen met zorg worden ingepakt, behandeld en vervoerd.

Verhuizen naar België met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

  • Full-service verhuizing
  • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

  • Eigen mensen en wagens
  • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

  • Persoonlijke Move Manager
  • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

” Very Polite and really really hardworking team. Very helpfull indeed. Very pleased with the service provided leaving Belgium. “

J.C. Immer

Van Antwerpen
tot Brussel en Gent

Schmidt Global Relocations verzorgt graag uw complete verhuizing. Onze verhuisservice voorziet namelijk ook in het demonteren en monteren van uw meubelen. Wij halen uw kasten en overig meubilair uit elkaar en zetten deze vakkundig weer voor u in elkaar. En al uw spullen pakken we zorgvuldig en professioneel in. Als u zelf wilt inpakken, is dat natuurlijk ook mogelijk. Het enige dat u dan hoeft te doen, is zorgen dat alles ingepakt is én klaarstaat. De verhuizers zullen dan alles in de vrachtwagen laden en op de plek van bestemming in België of Nederland weer lossen. Het enige dat u hoeft te doen is aanwijzingen geven waar u alles wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het er komt te staan!

In meerdere etappes verhuizen
Wanneer u niet in één keer kunt overgaan, kunnen wij u ook in meerdere etappes verhuizen. Op deze manier kunt u in alle rust uw verhuizing in gang zetten, zonder dat u de druk ervaart uw verhuizing in één keer te moeten regelen.

Voor al uw vragen over uw internationale verhuizing kunt u terecht bij uw persoonlijke Move Manager. Want als betrokken specialisten begeleiden wij uw verhuizing naar België en verzorgen deze tot in de details. Dat noemen wij Guiding your way home.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

snel een richtprijs voor uw verhuizing