Verhuizen naar
Australië

Uw verhuizing naar Australië
tot in de details verzorgd

snel een richtprijs voor uw verhuizing

Verhuizen van of naar
  Australië

Wij zijn specialisten in
verhuizingen naar Australië

Verhuizen naar Australië is een grote stap. Schmidt Global Relocations helpt u graag met de emigratie en verhuizing naar ‘Down Under’. We hebben strategische partners in verschillende delen van het land, waardoor we ook u ter plekke kunnen ondersteunen.

Voordat u gaat vertrekken

Emigratie naar Australië is niet in één dag geregeld, net als uw internationale verhuizing. Zo heeft u om in aanmerking te komen om te werken in Australië toestemming nodig van de Australische regering, door het verkrijgen van een visum. Het aanvragen van het visum dient u vanzelfsprekend te doen, ruim voordat u gaat verhuizen. Bij het verkrijgen van een visum spelen verschillende factoren een rol. Hierover kunt u meer lezen op de website van de Australische overheid: https://immi.homeaffairs.gov.au

Verschillende vrachtopties naar Australië

Meestal kiest men voor zeevracht. Dat kan als FCL (Full Container Load), dan is de hele container voor één klant. De meest kosteneffectieve optie is als groupage zending in zeevracht. Dan deelt u een grote zeecontainer met meerdere families die naar Australië verhuizen en gaan er dus meerdere verhuizingen mee in één container. Het voordeel hiervan is dat de prijzen lager liggen. Transittijden zijn soms langer zijn dan wanneer u een eigen container heeft (FCL). Wanneer u uw zending kunt verwachten? Dat varieert per vrachttype: van een eigen container 8 weken deur-aan-deur, tot groupage 10 tot 14 weken. Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor LCL (Less than Container Load), ideaal voor wanneer het een kleine inboedel betreft. Deze inboedel wordt dan veelal in een kist geladen, zodat er niets kwijt kan raken. De transittijd valt vaak mee. Heeft de ontvangst van uw goederen haast? Dan kunt u altijd kiezen voor luchtvracht die binnen enkele dagen aankomt, maar vanzelfsprekend tegen hogere kosten.

Verhuizen naar Australië met Schmidt
voldoet altijd aan de volgende voorwaarden:

 • Full-service verhuizing
 • Flexibel en oplossingsgericht

Perfect
Solutions

 • Eigen mensen en wagens
 • Familiebedrijf met hoge klanttevredenheid

High
Standards

 • Persoonlijke Move Manager
 • Altijd op de hoogte van uw verhuizing

Personal
Service

Klant
Ervaringen

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

Klantreview

” Really very happy with this company! Sander handled our job and I would highly recommend him. I found him to be very professional and attentive with all my queries. 6 stars out of 5!! “

J.L. Diaz

Quarantaine inspectie

Hoe groot of klein uw zending naar Australië ook is, van één doos tot een hele container: alle goederen gaan in quarantaine. De reden daarvoor is, dat Australië als eiland de flora en fauna beschermt. Een douanebeambte inspecteert alle goederen en beslist of er bijvoorbeeld gammastraling of vergassing nodig is om eventuele biologische sporen te doden. Deze controle neemt tussen de tien en veertien werkdagen in beslag. Eventuele kosten van vergassing of gammastraling zijn voor de eigenaar van de goederen. Houd hier dus rekening mee voordat u uw spullen inpakt. Controleer daarom fietsen en schoenen op sporen van zand en modder, en hout op gaatjes waar wurmen in kunnen zitten. In de lijst hieronder noemen we nog andere veel voorkomende items waarop u moet letten. Natuurlijk kunt u met uw vragen altijd bij uw persoonlijke Move Manager terecht.

Van Sydney
tot Perth en Brisbane

Als specialist in verhuizingen, beschikken wij over een breed netwerk van gelieerde verhuisbedrijven, waardoor wij u ter plaatse goed kunnen begeleiden. Voordat u verhuist wijzen wij u er graag op dat het belangrijk is te letten op de volgende (verboden) items:

 • Géén dieren(producten), planten, (peul)vruchten
 • Géén drugs of verdovende middelen
 • Géén aarde of zand (let daarom dus op plekken waar dit nog kan zitten, zoals fietsbanden, schoenzolen
 • Géén dennenappels of dennennaalden, die veel voorkomen in kerstversieringen
 • Géén rieten manden, of rieten producten.

De volgende documenten zijn verplicht als u gaat emigreren naar Australië:

 • Kopie paspoort (foto en handtekeningpagina)
 • Kopie van goedkeuring visum of e-visum
 • Uw paklijst (in het Engels)
 • Alcoholinventaris (indien van toepassing)
 • Ingevuld douaneformulier B534
 • Voor al uw vragen over uw internationale verhuizing kunt u terecht bij uw persoonlijke Move Manager. Want als betrokken specialisten begeleiden wij uw verhuizing naar Australië en verzorgen deze tot in de details. Dat noemen wij Guiding your way home.

Wij geven u vrijblijvend een richtprijs voor uw internationale verhuizing

snel een richtprijs voor uw verhuizing