Tel. +31 (0) 33 760 0270

Gespecialiseerd in verhuizingen naar Zwitserland

​Over Zwitserland


Zwitserland is een van de laatste ‘veilige havens’ waar stabiliteit, rust, privacy, regels, democratie en veiligheid nog écht betekenis hebben. Het berglandschap is waar de meeste mensen Zwitserland aan herkennen. Met als hoogste top de Monte Rosa, gelegen in de Alpen op de grens van Zwitserland en Italië. Naast bergen zijn er prachtige subtropische meren te vinden, zoals het Meer van Lugano en het Caumameer. Het Zwitserse landschap leent zich perfect de sportievelingen die houden van wandelen en skiën.

Behalve prachtige natuurgebieden zijn er verschillende mooie steden, zoals de hoofdstad Bern, Zürich in het noorden en Genève in het zuidwesten. Qua oppervlakte is Zwitserland ongeveer net zo groot als Nederland. Het land heeft ongeveer 8 miljoen inwoners, wat ongeveer de helft van de bevolking van Nederland is.

Kortom, Zwitserland is een geweldig land met volop mogelijkheden!

Vervoer voor het verhuizen naar Zwitserland


Iedere week verzorgen wij verhuizingen van en naar Zwitserland van en naar bestemmingen over de hele wereld. Door de vele verhuizingen van en naar Zwitserland kunnen wij altijd scherpe tarieven aanbieden.

Vervoersmogelijkheden:

  • Vrachtwagen 
  • Verhuisbus

Goed om te weten als u verhuist naar Zwitserland


Wij zijn Zwitserland specialist. Dat wil zeggen dat wij uiteraard ook alle douane formaliteiten uit handen nemen en u hierin adviseren. Ook als u inkopen gaat doen voor uw vakantiehuis!

Benodigde documenten voor de verhuizing:

  • Kopie van uw paspoort
  • Kopie van uw inventarislijst
  • Een 18.44 formulier
  • Kopie van uw huur- koopovereenkomst
  • Kopie van uw arbeidsovereenkomst
  • Kopie van B-Permit of inschrijving lokale kanton

Onze samenwerkingspartners in Zwitserland


Smaal Zwitserland
Hulp nodig bij het zoeken van een huis in Zwitserland? Wij kunnen u in contact brengen met onze vastgoed partner Smaal Zwitserland.

Overige diensten voor uw verhuizing naar Zwitserland


Recensies


Verhuizing naar Zurich

Last minute geregeld, maar was geen enkel probleem, persoonlijke service.

Anoniem
Verhuizing van Zwitserland naar Nederland

Weer een tevreden klant. Mensen van Schmidt Global Logistics jullie hebben fantastische service geleverd. Alles is onbeschadigd en in 'no time' overgebracht.

Anoniem
Verhuizing van Nederland naar Zwitserland

Bank had meerdere zwarte vlekken. Tijdens het lossen werd er direct gebeld door het kantoor dat er een gespecialiseerd bedrijf langs zou komen voor de schoonmaak. Dit is perfect gelopen. De bank is helemaal schoon. Dank.

Dhr. B.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen voor Zwitserland