Tel. +31 (0) 33 760 0270

Internationaal verhuizen met Schmidt Global


De internationale verhuizers van Schmidt Global helpen u met verhuizingen over de hele wereld. Naar landen zoals Zwitserland, Amerika, Spanje, Noorwegen en Denemarken. Maar ook als u (terug) wilt verhuizen naar Nederland. Dankzij onze ruime ervaring in de transport- en verhuisbranche zijn wij een sterke partner op de volgende logistieke gebieden:

  • Vervoer van meubels of uw complete huisraad naar uw 2e huis ergens in Europa 
  • Montage van uw inrichting zoals kasten, bedden, maar ook verlichting en gordijnen 
  • Meubeltransporten 
  • Complete- of deelladingen wereldwijd 
  • Koeriersdiensten nationaal en internationaal 
  • Op- en overslag van meubels en complete inboedels 
  • Transport van uw auto

Wat moet ik regelen voor mijn verhuizing?


Voordat u gaat verhuizen zijn er een aantal zaken die u moet regelen. Zo moet u bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven aan verschillende bedrijven, u moet zorgen dat er verhuizers klaar staan op de dag dat u wilt verhuizen en u moet uw lopende contracten (energie, tv, internet) en abonnementen (sportvereniging, bibliotheek, weekblad) opzeggen. Maar behalve dat zijn er nog veel meer dingen die u moet regelen voor uw verhuizing.

Verhuisverzekering


Internationale verhuizingen vragen om veel zorg en professionele begeleiding. Soms worden meerdere manieren van transport ingezet (bijvoorbeeld containervervoer per zeevracht of luchtvracht), waarvoor wij extra coördinatie inzetten. Bovendien wordt uw inboedel met de grootste zorg en professionaliteit verpakt. Toch vinden veel mensen het prettig om alle risico’s op schade en verlies afdekken. Met een verhuisverzekering kunt u zelf aangeven welke dekking u het liefste wilt afsluiten bij uw verhuizing.

Lees hier meer over onze verhuisverzekering.

Kosten voor internationaal verhuizen


Dankzij de unieke combinatieritten hanteert Schmidt Global lage kosten voor internationale verhuizingen. Zo verzorgen wij iedere 14 dagen transporten naar Zuid-Frankrijk, Côte d’Azur en Monaco. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven verhuizen wij de gehele inboedel, meubels en goederen. Dit doen we altijd op een veilige, duurzame en goedkope manier.

Kostbare goederen haalt u niet af bij een depot in een omgeving, maar brengen wij bij u aan huis. En als het nodig is zelfs op de 10e etage. Voor elke situatie bieden wij een oplossing op maat.