Tel. +31 (0) 33 760 0270

Partners


Ben Schmidt

CEO

Ben is de oprichter en eigenaar van Schmidt Global Logistics. Met meer dan 20 jaar ervaring in de internationale verhuizingen begon hij net vóór de financiële crisis en verwezenlijkte hij met zijn enthousiasme een geweldige positie in de verhuis industrie. De klant is altijd koning en moet met uiterste discretie en professionaliteit geholpen worden zodat ze altijd terug komen naar Schmidt Global Logistics.

Arjan van der Marel

Senior Sales Worldwide / Private sales

Arjan begon in de industrie ongeveer 10 jaar geleden. Hij wilde iets met talen doen en eindigde met zijn droombaan bij Schmidt Global Logistics. Hij werk al 3 jaar voor ons en is onze verkoper. Met enthousiasme en passie staat Arjan u graag te woord met al uw verhuizingen en/of transporten.

Frank Sonneveld

European Planning / Wagenparkbeheerder

Frank is recentelijk bij ons bedrijf gekomen en is meer dan 10 jaar geleden begonnen in de verhuis industrie. Hij werkte zichzelf snel op tot internationale vrachtwagen chauffeur, na 6 jaar besloot hij van positie te wisselen en deelt nu zijn expertise en ervaring als onze planner. Frank is verantwoordelijke voor alle internationale schema’s  en zorg dat elke rondreis perfect loopt.

Robin Schapelhouman

Relation and Operation manager Furniture Distribution & Interior Designers

Maurice Berkhof

Move manager

Maurice is een van onze internationale verhuis coördinators. Hij is verantwoordelijk voor het regelen van een vlekkeloze en soepele verhuizing. Met zijn ervaring in de logistiek en customer service hoog in het vaandel bent u in goede handen.

Wendy Maassen

Financial administration/Office Manager

Myriam Tiberghien

Move Manager / Private Sales

Harry van den Broeke

Warehousemanager

Harry is onze meest ervaren verhuizer. Met meer dan 20 jaar ervaring als internationale packer en verhuizer heeft hij zich aangesloten bij ons bedrijf. Harry is de binnenlandse planner, warehouse manager en teamleider. Met al zijn ervaring weet hij exact hoe een verhuizing in elkaar steekt en verzorgt hij dus altijd een zo relaxed mogelijke verhuizing voor u.