Tel. +31 (0) 33 760 0270

Wij richten ons niet alleen op vervoer van A naar B, maar op de details die het verschil maken.

Zakelijke verhuizingen


professioneel en effectief

Niet alleen particulieren, maar ook veel internationale bedrijven maken gebruik van de service van Schmidt Global Relocations. Wij zijn daarnaast een onafhankelijk opererende partner voor veel verhuisbedrijven binnen Europa. Zonder dat klanten dat weten, zijn wij vaak de drijvende kracht achter hun verhuizing.

Voor multinationals bieden wij aantrekkelijke staffel tarieven voor full service verhuizingen binnen Europa en zelfs daarbuiten. Hierdoor kunnen uw werknemers een onbezorgde, vliegende start maken op hun nieuwe werkplek. Wij richten ons niet alleen op vervoer van A naar B, maar op de details die het verschil maken.Relocation Services


Gefeliciteerd! Door een zeer getalenteerde migrant aan te nemen, heeft u de vakkennis gevonden die u nodig hebt. Of u bent eindelijk in staat geweest om die moeilijk te vullen positie in te vullen. Maar bent u voorbereid op het werk dat u te wachten staat? De expat is in het buitenland en zal hulp nodig hebben om afspraken te maken. Settelen kost tijd en veel werk moet tijdens de werkuren worden uitgevoerd.

Onze belangrijkste onderscheidende factor ten opzichte van onze concurrenten is dat we één aanspreekpunt hebben: voor de werkgever, de werknemer en het gezin van de werknemer. Op deze manier zullen alle belanghebbenden worden ontheven van de vaak stressvolle dingen die gepaard gaan met een internationale verhuizing, die van groot belang is om de integratie van de buitenlandse werknemer in hun nieuwe thuisland tot een succes te maken.

Onze verhuisservice wordt gekenmerkt door:
• Flexibiliteit;
• Snelle reactie;
• Persoonlijk contact: zowel expat, zijn / haar familie en werkgever hebben één contactpersoon;
• Zorg voor alles.

Ons motto: we helpen u graag!

Eén relocation-consultant voor al uw behoeften: dat is onze definitie van toegankelijke expat-verhuisservice. Neem gerust contact met ons op!

AANKOMST 

Door het organiseren van vliegtickets, pick-up van de luchthaven en begeleiding door de formaliteiten, verwelkomen wij uw expat. 

IMMIGRATIE 

We bieden advies over de voorwaarden van kennismigratie en regelen de aanvragen voor TeV, ICT en andere visa. 

REGISTRATIE 

Van sofinummer tot legalisatie van documenten. Lees hoe we uw medewerker helpen bij alle registratiegerelateerde zaken. 

PAYROLLING

Om een kennismigrant aan te nemen, moet je een sponsor zijn bij de IND (Immigration Office). Aanvraag in behandeling of niet van plan om van toepassing te zijn? 

Accomodatie

Het vinden van huisvesting in Nederland is een uitdaging ... We zullen helpen bij het vinden van huisvesting voor uw nieuwe werknemer - in heel Nederland en volgens zijn of haar wensen. 

INTEGRATIE 

Conversie van rijbewijslicenties, kinderscholen en taalonderwijs: wij helpen uw medewerker met deze en andere vragen. 

30% REGELING

Expats hebben vaak te maken met extra uitgaven. Dat is de reden waarom tot 30% van hun salaris is vrijgesteld van belastingen.

FAMILIE 

Naast de formaliteiten voor uw medewerker verzorgen wij de benodigde papieren om de familie van de kennismigrant te laten overkomen.

VERTREK

Vertrekt uw medewerker? Dan moet de huur worden opgezegd, het visum afgemeld, abonnementen stopgezet…vergeet niets, laat ons alles regelen!


Icon Arrival Red

Aankomst

Wij verzorgen niet alleen de reis van uw werknemer, wij halen hem ook van het vliegveld en brengen hem naar zijn hotel of woning.

Icon Immigration Red

Immigratie

Wij bieden advies over de voorwaarden van kennismigratie en verzorgen de aanvraag van onder meer de TeV en ICT vergunningen.

Icon Registration Red

Registratie

Van registratie voor burgerservicenummer en bankrekening, tot de legalisatie van aktes – wij assisteren uw werknemer.

Icon Payrolling Red

Payrolling

Om een kennismigrant aan te nemen, dient u IND erkend referent te zijn. Wilt u dat niet of loopt uw aanvraag nog?

Icon Accomodation Red

Accomodatie

Door het hele land vinden wij de accommodatie die het beste aansluit bij de wensen van uw medewerker.

Icon Integration Red

Integratie

Wil uw werknemer taalles? Wil hij zijn rijbewijs omzetten of zoekt hij een school voor de kinderen? Wij helpen hem bij deze en andere vragen.

Icon 30 Ruling Red

30% Regeling

Een expat maakt vaak extra kosten. Daarom is tot 30% van zijn salaris vrijgesteld van belasting.

Icon Family Red

Familie

Naast de formaliteiten voor uw medewerker verzorgen wij de benodigde papieren om de familie van de kennismigrant te laten overkomen.

Icon Departure Red

Vertrek

Vertrekt uw medewerker? Dan moet de huur worden opgezegd, het visum afgemeld, abonnementen stopgezet…vergeet niets, laat ons alles regelen!

Zakelijke klanten