Tel. +31 (0) 33 760 0270

Verhuizen overzee


Overzees verhuizen doet u voordelig en zonder zorgen met de hulp van Schmidt Global Logistics. Al jarenlang realiseren wij vlekkeloze internationale verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons uw wensen!

Zonder zorgen verhuizen overzee

Overzees verhuizen is vaak al een spannende, ingrijpende gebeurtenis op zich. Schmidt Global Logistics zegt dan ook: “Your move, our mission”. Wij ontzorgen u van A tot Z en doen er alles aan om de verhuizing tot een bijzondere ervaring te maken, ook voor uw kinderen en huisdieren. Met een eigen tot in de puntjes geperfectioneerde dienstverlening en samenwerking met diverse gespecialiseerde gecertificeerde partners, zijn wij in staat om iedere week van en naar vrijwel alle bestemmingen van Europa verhuizen. Hierbij bieden wij u altijd de beste, meest flexibele en prijstechnisch beste oplossing. Wat dacht u bijvoorbeeld van het voordelige groepage transport voor al uw meubels en inboedel? Of wilt dat wij uw nieuwe huis direct ingericht opleveren? Alles is mogelijk!

Meer informatie

Graag vertellen wij u vrijblijvend meer over onze mogelijkheden op het gebied van overzees verhuizen. Bel naar+31 (0) 33 760 0270, stuur een e-mail naar info@schmidt-global.nl of kom langs bij ons op kantoor. Wij nemen graag alle tijd voor u.