Tel. +31 (0) 33 760 0270

Schmidt Global, always a solution.

Warehousing – inboedelopslag


Gezien het feit dat meubelen steeds vaker buiten europa gemaakt worden is het aanleggen van een voorraad noodzaak geworden, om snelle levertijden te kunnen blijven garanderen. In veel gevallen is het realiseren van een eigen magazijn niet mogelijk, door de hoge kosten voor de bouw, en het onderhoud. Ook is het voor bedrijven moeilijk in te schatten welk oppervlakte voldoende is.

Om deze flexibiliteit te behouden, de kosten te minimaliseren en toch de snelle levertijden te kunnen garanderen is het van groot belang een degelijke partner te vinden die deze zorgen uit handen neemt.

Schmidt Global Relocations kan hierin een uitstekende partner zijn. Onze diensten zijn divers en naar eigen inzicht te bepalen. In ons moderne warehouse zijn alle mogelijke systemen aanwezig om de opslag en behandelingen van uw meubels op een goede manier te laten verlopen. Zo is ons warehouse geconditioneerd en beveiligd.

Ook meubelassemblage, ompakken en retourafhandelingen behoren tot uw mogelijkheden bij Schmidt Global Relocations. Door slimme oplossingen en automatisering kunnen wij de tarieven voor deze waardevolle opslagmogelijkheden concurrerend houden.

Inboedelopslag:

Ook voor bedrijven en particulieren die tijdelijk hun inboedel, overtollig meubilair of archief willen opslaan bieden wij de mogelijkheid. We werken o.a. met inboedelcontainers van 8m3 om uw goederen veilig in op te slaan. Hiervoor bieden wij aantrekkelijke tarieven aan. Vraag naar de mogelijkheden.

Ons motto is dan ook; Schmidt Global, always a solution.