Tel. +31 (0) 33 760 0270

Meubeltransport


Doordat onze wortels in de verhuizingen en meubeltransport liggen weten wij welke zorg en passie er nodig is om uw meubels onbeschadigd op de plaats van bestemming te krijgen. Door jarenlange ervaring hebben wij een betrouwbaar netwerk voor wereldwijde meubeldistributie. Als wij een zending niet met eigen auto’s vervoeren, werken wij uitsluitend samen met meubeltransporteurs of verhuizers waarvan het materiaal is ingericht op meubeltransport.

Meubeltransport van fabriek tot eindgebruiker

Wij verzorgen voor onze klanten het meubeltransport vanaf fabriek tot eindgebruiker. Naast business to business distributie biedt Schmidt Global Relocations ook de service van business to consumer afleveringen. Tevens verzorgen wij uw gehele project inrichting, een tak direct uit onze verhuizingen gegroeid. Of het nu om een chalet in een skioord, een hotel aan de franse rivierá of een restaurant in het centrum van London gaat, Schmidt Global begeleidt deze projecten van a tot z. Waarbij het monteren en plaatsen van de meubels centraal kan staan. Ook kunnen wij betaling bij aflevering verzorgen. 

Naast gewone meubels vallen ook aanverwante producten als witgoed, decoratie en slaapkamer en keuken inrichtingen vallen binnen onze meubeltransport bezorgmogelijkheden. Nationaal én internationaal. Zoals ons motto duidelijk vermeldt: Schmidt Global, always a solution.

Recensie


Ben, even als voorgaande keren was de aflevering van de goederen weer uitstekend verlopen. Mooi op tijd en keurige, snelle en behulpzame kerels. Ook over de financiele kant zijn we zeer tevreden. Graag tot een volgende keer! Gr. Simone en Rudi - Meubeltransport van en naar Crans Montana

Simone en Rudi