Tel. +31 (0) 33 760 0270

Meubels opslaan


Schmidt Global heeft alle mogelijke systemen aanwezig om uw meubels op een goede en veilige manier te kunnen opslaan. Zo is onze opslagplaats goed geconditioneerd en beveiligd. Ook meubelassemblage, ompakken en retourafhandelingen behoren tot de mogelijkheden. Door slimme oplossingen en automatisering kunnen wij de tarieven voor deze waardevolle opslagmogelijkheden laag houden, en dat is natuurlijk fijn voor u, onze klant, of u nu bedrijf of particulier bent.

Zorgvuldig uw meubels opslaan

Gezien het feit dat meubelen steeds vaker buiten Europa gemaakt worden, is het aanleggen van een voorraad noodzaak geworden. Dit om snelle levertijden te kunnen blijven garanderen. In veel gevallen is het realiseren van een eigen magazijn niet mogelijk, door de hoge kosten voor de bouw en onderhoud. Ook is het voor bedrijven moeilijk in te schatten welk oppervlakte voldoende is. Om kosten te minimaliseren en toch de snelle levertijden te kunnen garanderen, is het van groot belang een degelijke partner te vinden die deze zorgen uit handen neemt. In dat geval bent u bij Schmidt Global in goede handen. Wij hebben alles in huis om uw meubels zorgvuldig te kunnenopslaan. Klik hier als u online een inboedelberekening (offerte) wilt maken.

Contact

Meer weten over hoe wij uw meubels opslaan en de aantrekkelijke tarieven die wij u te bieden hebben? Informeer dan snel dan mogelijkheden. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@schmidt-global.nl of te bellen naar het nummer +31 (0) 33 760 0270.