Tel. +31 (0) 33 760 0270

Verhuizen naar Noorwegen


Als u gaat verhuizen naar Noorwegen, biedt Schmidt Global Logistics u de ideale helpende hand. Wij ontzorgen u van A tot Z en maken uw internationale verhuizing tot een bijzondere ervaring, ook voor uw kinderen en zelfs uw huisdieren. Vraag direct meer informatie of een vrijblijvende offerte aan!

Voordelig en zonder zorgen verhuizen naar Noorwegen

Kies als u gaat verhuizen naar Noorwegen voor Schmidt Global Logistics. Wij hebben een jarenlange ervaring en een fijnmazig netwerk, waarmee wij iedere internationale verhuizing vlekkeloos kunnen laten verlopen. Bovendien hebben wij een volledig eigen dienstverlening, dat wordt aangevuld met diverse gespecialiseerde gecertificeerde partners. Dit maakt het voor ons mogelijk om iedere week van en naar vrijwel alle bestemmingen in Noorwegen te rijden. Naast exclusieve ritten, bieden wij ook geoptimaliseerde combi-ritten aan. Dit is goed voor het milieu, voor de planning en ook voor uw portemonnee. Desgewenst verzorgen wij niet alleen het transport van uw goederen, maar ook bijvoorbeeld de montage van uw inrichting (kasten, bedden, verlichting, gordijnen, etc.). Met veel genoegen stemmen wij onze service af op uw behoeften.

Meer weten?

Benieuwd naar onze mogelijkheden en prijzen voor verhuizen naar Noorwegen? Wij vertellen u vrijblijvend meer wanneer u belt naar +31 (0) 33 760 0270, mailt naar info@schmidt-global.nl of ons contactformulier invult. U kunt ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen of langskomen bij ons kantoor in Woudenberg.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen voor Noorwegen