Tel. +31 (0) 33 760 0270

Over Monaco


Monaco, het belastingparadijs aan de Middellandse Zee, is voor velen een droom om te wonen. De meest rijke en beroemde mensen ter wereld hebben hier hun eigen adres. Het land staat bekend om het strand, de casino’s en de Formule 1 Grand Prix.

Monaco is een dwergstaat gelegen ten zuiden van Frankijk, aan de Middellandse Zee. Na Vaticaanstad is Monaco het kleinste land ter wereld. In het land wonen ruim 30.000 inwoners, waarvan het grootste deel Italiaans is. Hoewel Monaco wel de euro als munteenheid heeft, is het geen lid van de Europese Unie. De officiële taal is Frans, maar er wordt ook veel Italiaans en Engels gesproken.

Veel mensen verhuizen naar Monaco omdat er in het land geen inkomstenbelasting wordt geheven. Ook is er geen vermogensbelasting, belasting op kapitaal of belastingen op erfenissen of schenkingen. Om in Monaco te wonen dient u wel aan te tonen dat u over voldoende financiële middelen beschikt om de huur of prijs van het vastgoed te kunnen betalen.

Meer weten over verhuizen naar Monaco? Lees dan hieronder verder.

Vervoer voor het verhuizen naar Monaco


Vrijwel iedere week bevinden onze wagens zich aan de Franse Riviera en Monaco. Hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn. Uiteraard leveren wij optimale service. Het inrichten van uw appartement op de 16 etage hoort daar bij!

Vervoersmogelijkheden: 

Duur van de verhuizing


Verhuizen van Nederland naar Monaco kan binnen 24 uur plaatsvinden afhankelijk van volume en gekozen transport (dedicated of groupage)  

Samenwerkingpartners van Schmidt Global in Monaco


Schmidt Global heeft lokale agenten in Nice die u kunnen helpen met zaken die komen kijken bij uw verhuizing naar Monaco.

Overige diensten


waar u gebruik van kunt maken bij een verhuizing naar Monaco

Overige diensten waar u gebruik van kunt maken bij een verhuizing naar Monaco

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen voor Monaco