Tel. +31 (0) 33 760 0270

Over verhuizen naar Denemarken


Heeft u plannen om te verhuizen naar Denemarken? Dan is Schmidt Global uw partner. Wekelijks verzorgen wij verhuizingen en meubeltransporten naar verschillende landen in Scandinavië, waaronder Denemarken.

Denemarken, het land van hygge, smørrebrød en lego, is gelegen in het noorden van Europa. Het Scandinavische land is iets groter dan Nederland en bestaat grotendeels uit het schiereiland Jutland. Daarnaast zijn er 3 grote eilanden: Funen, Seeland en Lolland en nog talloze kleinere eilanden. De hoofdstad Kopenhagen ligt aan de oostkust op het eiland Seeland. Een andere grote stad in Denemarken is Aalborg. Deze havenstad is gelegen in het noorden van Jutland. 

In Denemarken wordt betaald met de Deense Kroon. De kosten om te leven in Denemarken zijn vrij hoog. Daartegenover staat wel dat onderwijs en gezondheidszorg gratis is. Ook zijn de salarissen relatief hoog. Het land is economisch gezien stabiel en erg aantrekkelijk om te wonen.

Interesse om te verhuizen naar Denemarken? Lees dan snel verder.


Vervoer voor het verhuizen naar Denemarken


Schmidt Global is graag uw partner voor verhuizingen en meubeltransporten van en naar Denemarken. Verhuizingen en transporten verzorgen wij vrijwel iedere week. Doordat wij regelmatig verhuizingen van een naar Denemarken regelen, kunnen wij ook combi-ritten aanbieden. Dit houdt in dat wij uw verhuizing combineren met de verhuizing van iemand anders. We rijden met uw spullen heen en met die van iemand anders terug. Op die manier kunnen wij voordelige tarieven aanbieden.

Vervoersmogelijkheden:

  • Vrachtwagen
  • Verhuisbus (express transporten)

Duur van de verhuizing


De transittijd van deze verhuizingen en transporten bedraagt ongeveer 2 tot 4 dagen afhankelijk van de wensen van de klant. Meestal laden we de verhuizing in de ene week in en leveren in de week erop weer af op de plaats van bestemming.

Verplichte documenten


Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u gaat verhuizen naar Denemarken. Zo zijn wapens en explosieven zijn ten strengste verboden om mee te nemen naar Denemarken. Daarnaast is het mogelijk om uw auto of motor belastingvrij mee te verhuizen, echter is dit niet heel aantrekkelijk. De Deense registratiebelasting voor voertuigen namelijk extreem hoog en verplicht.

Wanneer u verhuist naar Denemarken zijn er een aantal documenten die verplicht zijn, waaronder:

  • Geldig paspoort
  • Vrachtbrief/Luchtvrachtbrief
  • Uw inventarislijst in het Engels
  • Gedetailleerde inboedel (als er alcohol is inbegrepen in de verzending)

Heeft u huisdieren? Let er dan op dat de volgende documenten verplicht zijn.

  • Vaccinatiebewijs hondsdolheid
  • Gezondheidsverklaring van de dierenarts

Lokale agenten in Kopenhagen en Aarhus


Schmidt Global heeft meerdere lokale agenten in onder andere Kopenhagen en Aarhus. Met behulp van deze gespecialiseerde agenten, kunnen wij u de perfecte verhuis- en transportdiensten aanbieden.

Overige diensten


waar u gebruik van kunt maken bij een verhuizing naar Denemarken:

Recensies


From France to Denmark

Good work.

Good team and good quality of work.

Mrs. F. S.
Move from Australia to Denmark

I was worried shipping my personal items from one end of the world to the other. But I am very happy with the service. It’s very cost efficient. I am particularly impressed by your fast service to get it delivered once it arrived in Europe.

 

They are very friendly, efficient and capable. 

Anonymous
From from Denmark to the United Kingdom

Excellent work.

A.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen voor Denemarken