Tel. +31 (0) 33 760 0270

Over verhuizen naar Amerika


Uw partner voor verhuizingen naar Amerika

Bent u van plan om te emigreren naar Amerika? Heeft u een verhuisbedrijf nodig voor uw verhuizing over zee? Schmidt Global biedt u veilig transport van al uw bezittingen naar de Verenigde Staten.

De Verenigde Staten van Amerika is een van de grootste landen ter wereld. Nog steeds emigreren duizenden mensen naar de VS voor ‘The American Dream’, het Amerikaanse ideaal van vrijheid en gelijkheid. Amerika wordt vaak gezien als het land waar ambities en carrièrekansen waargemaakt worden. Er vinden daarom ook veel (zakelijke) verhuizingen plaats.

Door de grootte van de VS kent het land veel verschillende klimaten. Van een subtropisch klimaat in de zuidelijke staten Hawaii en Florida tot een toendraklimaat in de noordelijke staat Alaska. Het landschap is hierdoor ook heel divers. Naast verschillende grote steden als New York, Los Angeles, Chicago en Houston kent Amerika ook prachtige natuurgebieden. De bekende Grand Canyon, maar ook parken als Yellowstone, Yosemite en Everglades.

Per containerschip naar Amerika


Iedere week verschepen wij meerdere containers en luchtvrachten voor onze klanten naar Amerika. Daarnaast versturen wij iedere maand zelfs een ‘groepage container’. Deze zijn ideaal voor mensen die niet een hele container willen verschepen. Door ons uitgebreide en zeer betrouwbare netwerk kan iedere klant dezelfde service verwachten in Amerika zoals ze die van ons krijgen in Europa.

Vervoersmogelijkheden: 

  • Containerschip
  • Luchtvracht

Goed om te weten als u verhuist naar Amerika


Bij een verhuizing naar Amerika moet u rekening houden met een aantal producten die u niet mag importeren. Dit zijn bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen (waaronder verfstoffen), drugs, alcohol en producten afkomstig van beschermde diersoorten. Ook mag u geen Perzische tapijten en kleden mee het land in nemen.

Daarnaast kan het invoeren van motorvoertuigen erg complex en kostbaar zijn. Alleen voertuigen die geproduceerd zijn in Amerika mogen ingevoerd worden. En zelfs als een motorvoertuig in Amerika is geproduceerd kunnen de kosten enorm oplopen.

Benodigde documenten voor uw verhuizing:

  • Kopie paspoort
  • Kopie inventarislijst
  • Douane documenten Amerika (deze regelen wij voor u tijdens de verhuizing)
  • Kopie visum

Overige diensten voor uw verhuizing naar Amerika


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen voor Amerika