Tel. +31 (0) 33 760 0270

Verhuizen naar België


Wij regelen uw transport

Gaat u verhuizen naar België of komt u vanuit België terug naar Nederland, dan is hier vaak transport bij nodig om u te verhuizen. Wij bij Schmidt-Global helpen u graag bij deze verhuizing. Wij beschikken over professioneel materieel en ervaren mensen op het gebied van verhuizingen.

Wanneer u gaat verhuizen naar België komt hier veel bij kijken en daarom willen wij zo goed mogelijk in alles aan uw wens kunnen voldoen. Wij hebben daarom ook verschillende mogelijkheden waarop wij uw verhuizing kunnen regelen.

Verhuizen met één verhuizer

Wanneer u zelf assistentie regelt dan is het mogelijk dat wij enkel een verhuisauto voor laten rijden met één verhuizer er bij. U zorgt zelf voor voldoende mankracht om de verhuisauto te laden en te lossen. Op deze manier kunt u besparen op uw verhuiskosten naar België.

Verhuizing geregeld door ons personeel

Wilt u liever alles door ons laten regelen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Schmidt Global zorgt dan voor de verhuizers en het transport. Het enige dat u hoeft te doen is te zorgen dat alles ingepakt en klaar staat. De verhuizers zullen dan alles in de vrachtwagen inladen en op de plek van bestemming in België of Nederland weer lossen. Het enige dat u hoeft te doen is aanwijzingen geven waar u alles wilt hebben en wij zorgen er voor dat het er komt te staan!

Demontage en montage van meubilair

Onze verhuisservice voorziet ook in het demonteren en monteren van uw meubelen. Wij halen uw kasten en overig meubilair uit elkaar zetten deze vakkundig weer voor u in elkaar.

In meerdere etappes verhuizen

Wanneer u niet in één keer kunt overgaan kunnen wij u ook in meerdere etappes verhuizen. Op deze manier kunt u in alle rust uw verhuizing in gang zetten zonder dat u de druk ervaart uw verhuizing in één keer te moeten regelen.

Heeft u vragen?

Wij begrijpen dat we niet al uw vragen op deze website kunnen beantwoorden. Wij staan u daarom ook graag te woord. Wilt u ons spreken, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 033-7600270.

Ook kunt u online een offerte aanvragen voor uw verhuizing naar België. Dit doet u door ons inboedelformulier in te vullen. Op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken wat de kosten zijn om u te verhuizen.

Recensies


It was a perfect job.
Very helpful movers.

Mr. M.

Very Polite and really really hardworking team. Very helpfull indeed. Very pleased with the service provided leaving Belgium.

J.C. Immer

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen voor België