Tel. +31 (0) 33 760 0270

Verhuizen naar Australië


Uw partner indien u gaat verhuizen naar Australië

Als u gaat verhuizen naar Australië is Schmidt Global Logistics de ideale partner voor het transport van al uw meubels, inboedel en andere goederen. Al jaren verzorgen wij complete internationale verhuizingen van A tot Z, helemaal zoals de klant dat wilt. Vertel ons vrijblijvend uw specifieke wensen!


Verhuizing naar 'Down Under'

Schmidt Global Logistics streeft ernaar om u maximaal te ontzorgen wanneer u gaat verhuizen naar Australië. Wij weten als geen ander dat verhuizen een stressvolle en vooral indrukwekkende ervaring op zich is, het is dan ook fijn dat u het vervoeren van uw spullen over kan laten aan een ervaren partner. Schmidt Global Logistics beschikt over een eigen wagenpark en diverse lokale agenten wereldwijd, die zorgen voor een snelle, veilige en voordelige dienstverlening. Wij verhuizen uw inboedel, meubilair en andere goederen en verzorgen desgewenst ook de montage in huis. Dankzij ons speciale groepage vervoer, zijn wij in staat om scherpe tarieven te hanteren. Maar een exclusief transport is uiteraard ook geen enkel probleem!


Vertel ons uw wensen

Bel naar +31 (0) 33 760 0270, stuur een e-mail naar info@schmidt-global.nl of kom eens langs op ons kantoor te Woudenberg en vertel ons uw wensen. Wij nemen graag de tijd om u te vertellen hoe wij het verhuizen naar Amerika voor u makkelijker kunnen maken. Vraag anders direct online een offerte aan.


Meer informatie over onze diensten kunt u hier vinden:

Verhuistransport – Overzees verhuizen – Kunst transport – Internationale verhuizingen Spanje – Internationaal verhuizen prijzen – Bedrijfsverhuizing internationaal – Verhuizen Scandinavië – Verhuizen naar Noorwegen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen voor Australië