Tel. +31 (0) 33 760 0270

U kiest zelf de dekking die het beste bij u past

Verhuisverzekering


Uw inboedel met de grootste zorg door ons verpakt

Wanneer u verhuist, zijn uw verhuisgoederen blootgesteld aan een vele risico’s. In geval van een internationale verhuizing wordt er vaak gebruik gemaakt van verschillende manieren van transport om uw verhuisgoederen op diens bestemming te krijgen. Dit op zich neemt al veel risico’s met zich mee. Helaas kan het daarom gebeuren dat uw eigendommen beschadigd raken of verloren gaan. Zelfs als uw inboedel met de grootste zorg en professionaliteit door ons is verpakt.

De verhuizer is maar voor een gedeelte aansprakelijk voor schade aan vervoerde goederen. Soms is een vervoerder zelfs helemaal niet aansprakelijk. Zoals bij overmacht en wanneer u zelf de goederen slecht verpakt heeft. Het kan er dus van komen dat u beschadiging of verlies zelf zal moeten betalen. Met een transportverzekering dekt u het risico af dat u loopt wanneer u goederen laat vervoeren.

Ter voorkoming van dergelijke gevallen biedt Schmidt Global Relocations  u de mogelijkheid uw inboedel te verzekeren bij een specialist in verhuisverzekeringen (transportverzekeringen). Onze specialist biedt u verschillende soorten dekkingen aan waarbij u zelf de dekking kiest die het beste bij u past.

U kunt kiezen uit 3 optie:

  • Basic cover
  • Comprehensive cover
  • Supreme cover

U kunt altijd contact opnemen met ons als u vragen heeft over de verhuisverzekeringen de verschillende dekkingen. Wij beschikken over een uitgebreid document waarin u alle informatie kan terugvinden. U ontvangt dit document ook bij een vrijblijvende offerte.