Tel. +31 (0) 33 760 0270

Your move, our mission!

Particuliere verhuizing


Verhuizen is vaak een ingrijpende gebeurtenis, daarom zeggen wij: Your move, our Mission! Het is onze missie om u van A tot Z te ontzorgen en de verhuizing tot een bijzondere ervaring te maken, ook voor uw kinderen en zelfs voor uw huisdieren. Al jaren is Schmidt Global Relocations een begrip in de Europese verhuiswereld. Wij hebben onze werkwijze en organisatie opgebouwd om u de beste, meest flexibele en prijstechnisch beste complete oplossing te kunnen bieden.


Jarenlange ervaring


Schmidt Global Relocations onderscheidt zich in de markt door haar fijnmazig netwerk en jarenlange ervaring. Wij functioneren als een volledig onafhankelijk reisbureau in de verhuiswereld, met zowel een eigen dienstverlening als gespecialiseerde gecertificeerde partners. Hierdoor kunnen we iedere week van en naar vrijwel alle bestemmingen van Europa verhuizen of bezorgen. Bovendien bieden wij naast exclusieve ritten ook geoptimaliseerde combi-ritten aan. Dit is goed voor het milieu, voor de planning en uw portemonnee!


Geschiedenis of Zwitserland Expert


Schmidt-Global is begonnen met een specialisme voor vervoer en verhuizingen naar Zwitserland. Doordat Zwitserland geen lid is van de EU en complexe regelgeving hanteert, bleek het eenvoudig om daarna ook andere Alpenlanden te bedienen. Inmiddels opereert Schmidt-Global wereldwijd en doet ze haar naam Global eer aan. Maar met passie nemen wij nog steeds een expert positie voor vervoer naar Zwitserland in, met wekelijks groepage mogelijkheden en een complete dienstverlening op gebied van douane en invoer. Dit bespaart u veel administratie, geregel, frustratie en geld.

Overzee verhuizen


Bij uw internationale verhuizing overzee komt veel kijken. Bij Schmidt Global onderschatten we dat niet en staat er een team van ervaren mensen voor u klaar om alles tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Overzee verhuizen is vaak al een spannende, ingrijpende gebeurtenis op zich. Schmidt Global Relocations zegt dan ook: “Your move, our mission”. Wij ontzorgen u van A tot Z en doen er alles aan om de verhuizing tot een bijzondere ervaring te maken, ook voor uw kinderen en huisdieren. 

Met een eigen tot in de puntjes geperfectioneerde dienstverlening en samenwerking met diverse gespecialiseerde gecertificeerde partners, zijn wij in staat om iedere week van en naar vrijwel alle bestemmingen van Europa verhuizen. Hierbij bieden wij u altijd de beste, meest flexibele en prijstechnisch beste oplossing. Wat dacht u bijvoorbeeld van het voordelige groepage transport voor al uw meubels en inboedel? Of wilt u dat wij uw nieuwe huis direct ingericht opleveren? Alles is mogelijk!

zeewaardig verpakken


Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het goed verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten goed geregeld zijn.

De specialisten van Schmidt Global Relocations beschikken de beste verpakkingsmaterialen en zijn geoefend in het zeewaardig verpakken van de inboedel. Verhuizen overzee vereist vakmanschap. Wij werken met ervaren mensen met vele jaren ervaring in het overzee verhuizen.

Bij de aflevering op uw bestemming maken wij als IAM-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuisbedrijven op andere continenten. IAM is de Assocation of International Movers waar wij bij aangesloten zijn. Wij selecteren deze vakkundige en betrouwbare verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven vaak persoonlijk en werken al jarenlang samen. Daarnaast ontmoeten we ze regelmatig op de jaarlijkse congressen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers om uw verhuizing af te leveren.

Wij verzorgen de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of luchtvracht. Uw internationale account manager begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale partner overzee en houdt u op de hoogte. Natuurlijk is gedurende de gehele verhuizing ook de verzekering geheel conform uw wensen geborgd. Meer informatie vindt u op de pagina verhuisverzekering.

Meer informatie


Verhuist u naar Amerika of Australië? Graag vertellen wij u vrijblijvend meer over onze mogelijkheden op het gebied van overzees verhuizen. 

Bel naar+31 (0) 33 760 0270, stuur een e-mail naar info@schmidt-global.nl of kom langs bij ons op kantoor. Wij nemen graag alle tijd voor u.