Tel. +31 (0) 33 760 0270

Your move, our mission!

Particuliere verhuizing


Verhuizen is vaak een ingrijpende gebeurtenis, daarom zeggen wij: Your move, our Mission! Het is onze missie om u van A tot Z te ontzorgen en de verhuizing tot een bijzondere ervaring te maken, ook voor uw kinderen en zelfs voor uw huisdieren. Al jaren is Schmidt Global Logistics een begrip in de Europese verhuiswereld. Wij hebben onze werkwijze en organisatie opgebouwd om u de beste, meest flexibele en prijstechnisch beste complete oplossing te kunnen bieden.


Jarenlange ervaring


Schmidt Global Logistics onderscheidt zich in de markt door haar fijnmazig netwerk en jarenlange ervaring. Wij functioneren als een volledig onafhankelijk reisbureau in de verhuiswereld, met zowel een eigen dienstverlening als gespecialiseerde gecertificeerde partners. Hierdoor kunnen we iedere week van en naar vrijwel alle bestemmingen van Europa verhuizen of bezorgen. Bovendien bieden wij naast exclusieve ritten ook geoptimaliseerde combi-ritten aan. Dit is goed voor het milieu, voor de planning en uw portemonnee!


Geschiedenis of Zwitserland Expert


Schmidt-Global is begonnen met een specialisme voor vervoer en verhuizingen naar Zwitserland. Doordat Zwitserland geen lid is van de EU en complexe regelgeving hanteert, bleek het eenvoudig om daarna ook andere Alpenlanden te bedienen. Inmiddels opereert Schmidt-Global wereldwijd en doet ze haar naam Global eer aan. Maar met passie nemen wij nog steeds een expert positie voor vervoer naar Zwitserland in, met wekelijks groepage mogelijkheden en een complete dienstverlening op gebied van douane en invoer. Dit bespaart u veel administratie, geregel, frustratie en geld.