Tel. +31 (0) 33 760 0270

Wij verzorgen de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip.

Intercontinentaal verhuizen overzee


Bij uw internationale verhuizing overzee komt veel kijken. Bij Schmidt Global onderschatten we dat niet en staat er een team van ervaren mensen voor u klaar om alles tot in de puntjes voor u te verzorgen.

Een compleet nieuw bestaan in een totaal ander land, een nieuwe cultuur, nieuwe regels, vaak een nieuwe baan, het is zeer ingrijpend en daarom begeleiden wij u van A tot Z tijdens het hele verhuisproces, vanaf het eerste telefoontje! 

Welke bestemming u ook kiest, u bent bij ons aan het goede adres.

Verhuizen naar Noord-Amerika

Verhuizen naar Australië

Overige bestemmingen neemt u gerust contact op via email, onze website of telefonisch. Wij verhuizen wereldwijd. 

Belangrijk bij verhuizen overzee


Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het goed verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten goed geregeld zijn.

De specialisten van Schmidt Global Logistics beschikken de beste verpakkingsmaterialen en zijn geoefend in het zeewaardig verpakken van de inboedel. Verhuizen overzee vereist vakmanschap. Wij werken met ervaren mensen met vele jaren ervaring in het overzee verhuizen.

Bij de aflevering op uw bestemming maken wij als IAM-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuisbedrijven op andere continenten. IAM is de Assocation of International Movers waar wij bij aangesloten zijn. Wij selecteren deze vakkundige en betrouwbare verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven vaak persoonlijk en werken al jarenlang samen. Daarnaast ontmoeten we ze regelmatig op de jaarlijkse congressen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers om uw verhuizing af te leveren.

Wij verzorgen de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of luchtvracht. Uw internationale account manager begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale partner overzee en houdt u op de hoogte. Natuurlijk is gedurende de gehele verhuizing ook de verzekering geheel conform uw wensen geborgd. Meer informatie vindt u op de pagina verhuisverzekering.

Wereldwijd verhuizen


Uiteraard verzorgen wij ook uw overzee verhuizing vanuit het buitenland naar Nederland of naar andere landen. Zo kunt u verzekerd zijn van een adequate aanpak op een Hollandse manier en weet u wat u kunt verwachten. Veel verhuizingen over de hele wereld worden gecoördineerd vanuit ons kantoor in Nederland.