Tel. +31 (0) 33 760 0270

Verhuizen Zwitserland?

Hulp bij uw verhuizing

Hulp bij verhuizen Zwitserland


Schmidt Global Logistics is al jaren bekend met Zwitserland. Verhuizen naar Zwitserland is een van onze specialismen. In vrijwel ieder kanton hebben wij een betrouwbare lokale partner waardoor wij zeer flexibel en betrouwbaar werk kunnen leveren. Door jarenlange ervaring en de expertise op douanegebied kunnen wij de verhuizing naar Zwitserland volledig uit handen nemen. Vrijwel iedere week hebben wij verhuizingen / meubeltransporten van en naar Zwitserland. Laat u adviseren over de douane afwikkeling voordat u gaat inkopen! Geen hoek te ver, geen berg te hoog!


Offerte voor verhuizing naar Zwitserland


U kunt eenvoudig online een richtprijs aanvragen voor uw verhuizing naar Zwitserland door een aantal gegevens in te vullen via de inboedelberekening in het menu hier boven. Of u nu blijvend naar Zwitserland gaat verhuizen, of u heeft meubilair voor uw vakantiehuis, wij staan graag voor u klaar met een passende oplossing. Frequentie: wekelijks, Transittijd: 1-3 dagen. Dienstenpakket: Deel-, verhuizingen, meubeltransporten. Lokale agenten in: Geneve, Lausanne, Sion, Bern, Luzern, Zurich, Schaffhausen, Chur, St. Gallen, Lugano. Lees hier meer over internationale verhuizingen

Geen hoek te ver, geen berg te hoog!

Onze diensten


Auto Transport
Auto transport

Schmidt Global Logistics BV is al jaren actief in de automotive branche met transport van auto’s als onderdeel van een verhuizing maar ook voor (gesloten)  transport van exclusieve auto’s in Europa.

Retail Transport Schmidt Global
Retail transport

Schmidt Global Logistics BV heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in Retail Logistics. Wij verzorgen voor meerdere grotere spelers in de retail (kleding, interieur, woonaccesoires, automotive, etc.) de volledige logistieke coördinatie en uitvoer.

Luchtvracht
Luchtvracht

Van Japan naar Nederland, van Sydney naar New York, van waar dan ook, er is geen plaats op aarde waar wij u niet kunnen bedienen. Dankzij onze unieke strategische samenwerking met Dutch Airfreight zijn wij nu in staat om u de beste totaaloplossing te bieden voor een zeer scherp tarief.

Opslag Schmidt Global
Opslag

Ook voor bedrijven en particulieren die tijdelijk hun inboedel, overtollig meubilair of archief willen opslaan bieden wij de mogelijkheid. We werken o.a. met inboedelcontainers van 8m3 om uw goederen veilig in op te slaan. Hiervoor bieden wij aantrekkelijke tarieven aan.

Kantoor Verhuizing
Zakelijke verhuizing

Ook veel bedrijven maken reeds gebruik van de service van Schmidt Global Logistics.Wij zijn een neutrale partner voor veel verhuisbedrijven binnen Europa.

Particuliere Verhuizing Schmidt
Particuliere verhuizing

Verhuizen is vaak een ingrijpende gebeurtenis, daarom zeggen wij: Your move, our Mission! Het is onze missie om u van A tot Z te ontzorgen en de verhuizing tot een bijzondere ervaring te maken, ook voor uw kinderen en zelfs voor uw huisdieren.

Over Schmidt Global


Over ons

Al 10 jaar lang betrouwbare partner in totaal transport

Retail transport

Binnen 24 uur al uw producten uitgepakt in de winkel, winkelinrichting, kleding, etc.

Luchtvracht transport

Wereldwijd verzorgen wij meer dan 3000 luchttransporten met onze partners

Tijdelijke opslag

4000 m2 eigen opslag in het midden van het land, beveiligd en geconditioneerd maar ook wereldwijd via ons agenten netwerk

Zakelijke verhuizing

Complete verhuizing van A tot Z voor uw bedrijf of medewerkers

Particuliere verhuizing

Full service of low-budget

KLANTEN RECENSIESErg goed, zowel info. vooraf over de levering als ter plekke !!

Dhr. R. Siemer

Onze verhuizing van Nederland naar Zwitserland met Smidt Global is goed verlopen. Tijdens het in- en uitladen hadden we een fijne samenwerking met de beide chauffeurs en ook het contact met Arjan van der Marel tijdens de voorbereidingen hebben we als zeer prettig ervaren. Ze denken mee en zijn zeer klantgericht. Toen ik begin mei naar Nederland vertrok om te gaan inpakken had ik nog geen idee hoe alles zou gaan lopen en wanneer en met wie we zouden kunnen verhuizen. En nu, 5 weekjes later, ben ik in Zwitserland al aan het uitpakken. Dat vind ik best bijzonder en dat is mede de danken aan jullie klantvriendelijke en flexibele instelling! Bedankt daarvoor!

Marcel en Sonja