Tel. +31 (0) 33 760 0270

Schmidt Global Logistics, always a solution.

Over ons


Uw betrouwbare en enthousiaste partner

Schmidt Global Logistics is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en meubelindustrie. Na zo’n 20 jaar actief te zijn geweest in de verhuis-, transport- en logistieke sector heeft oprichter Ben Schmidt alle facetten van dit vak onder de knie, zowel in praktijk als theorie. Vlak voor de financiële crisis is hij van start gegaan en heeft een vliegende start weten te realiseren ondanks, of misschien dankzij de economische tegenwind.

Inmiddels is ons team gegroeid naar 6 medewerkers met allemaal hun eigen specialisme en om u nog beter van dienst te zijn, stellen wij graag ons team voor:


Ben Schmidt – Algemeen Directeur / Eigenaar

Ben is de oprichter en eigenaar van Schmidt Global Logistics. Met meer dan 20 jaar ervaring in de internationale verhuizingen begon hij net vóór de financiële crisis en verwezenlijkte hij met zijn enthousiasme een geweldige positie in de verhuis industrie. De klant is altijd koning en moet met uiterste discretie en professionaliteit geholpen worden zodat ze altijd terug komen naar Schmidt Global Logistics.

Gert van Engelenburg – Operationeel Manager / Agent Manager

Gert heeft meer dan 20 jaar ervaring in de industrie. Hij is een specialist in alle operationele aangelegenheden. Van planning tot inklaring, hij regelt het! Naast zijn operationele werkzaamheden is hij ook verantwoordelijk voor relaties met al onze agenten.

Arjan van der Marel – Sales Manager

Arjan begon in de industrie ongeveer 10 jaar geleden. Hij wilde iets met talen doen en eindigde met zijn droombaan bij Schmidt Global Logistics. Hij werk al 3 jaar voor ons en is onze verkoper. Met enthousiasme en passie staat Arjan u graag te woord met al uw verhuizingen en/of transporten.


Frank Sonneveld – Dispatcher

Frank is recentelijk bij ons bedrijf gekomen en is meer dan 10 jaar geleden begonnen in de verhuis industrie. Hij werkte zichzelf snel op tot internationale vrachtwagen chauffeur, na 6 jaar besloot hij van positie te wisselen en deelt nu zijn expertise en ervaring als onze planner. Frank is verantwoordelijke voor alle internationale schema’s  en zorg dat elke rondreis perfect loopt.


Harry van den Broeke – Planner / Warehousemanager

Harry is onze meest ervaren verhuizer. Met meer dan 20 jaar ervaring als internationale packer en verhuizer heeft hij zich aangesloten bij ons bedrijf. Harry is de binnenlandse planner, warehouse manager en teamleider. Met al zijn ervaring weet hij exact hoe een verhuizing in elkaar steekt en verzorgt hij dus altijd een zo relaxed mogelijke verhuizing voor u.


Maurice Berkhof – Move manager / Administratieve ondersteuning

Maurice is een van onze internationale verhuis coördinators. Hij is verantwoordelijk voor het regelen van een vlekkeloze en soepele verhuizing. Met zijn ervaring in de logistiek en customer service hoog in het vaandel bent u in goede handen.

Financiële afdeling – Marloes Bosch-van Vliet


Met een team van ervaren en enthousiast mensen is Schmidt Global Logistics een wereldwijde partner geworden in de verhuis- en meubeltransportindustrie. Met een wereldwijd netwerk van betrouwbare partners bieden wij dezelfde service in het toekomstige land waar u gaat wonen. Voor ons maakt het niet uit of het om enkel 1 meubelstuk gaat of een complete verhuisraad. Onze visie is dat iedere opdracht even belangrijk is.

Schmidt Global Logistics opereert met hun eigen vloot maar werkt ook met betrouwbare partners. Vele private klanten, andere verhuisbedrijven en meubelleveranciers gingen u voor. Door gebruik te maken van de diensten van Schmidt Global Logistics ontvangt u altijd de beste oplossing.

Ons motto is; Schmidt Global Logistics, always a solution!