Tel. +31 (0) 33 760 0270

Verhuizen naar Scandinavië


Verhuizen naar Scandinavië wordt snel en gemakkelijk geregeld via Schmidt Global. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuizingen zijn wij in staat goederen snel en veilig naar het buitenland te transporteren.

Met Schmidt Global verhuizen naar Scandinavië

Verhuizen naar het buitenland is al spannend genoeg. Daarom is het fijn als u uw verhuizing naar Scandinavië met een gerust hart kunt overlaten aan een professioneel bedrijf. Bij Schmidt Global bent u verzekerd van een team van bekwame en ervaren vakmensen. Op deze manier weet u zeker dat uw spullen op tijd en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Wij vervoeren uw inboedel met wagens uit ons eigen wagenpark, maar wij werken ook samen met speciaal geselecteerde verhuispartners. Alles om uw spullen zo veilig mogelijk te vervoeren. Of het nu gaat om kunsttransport, meubeltransport of iets dat eraan gerelateerd is, wij van Schmidt Global komen altijd met een oplossing.

Contact

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verhuizen naar Scandinavië? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naarinfo@schmidt-global.nl of bel naar het nummer +31 (0) 33 760 0270. Ook voor een oplossing op maat kunt u bij ons terecht.